Language
   Kurumsal       Fabrikalarımız       Ürünler       Yeteneklerimiz       Kalite       Haberler       İnsan Kaynakları       İletişim       İhaleler   
Derince üretim tesisimiz açılmıştır.
Derince üretim tesisimiz;  2013 yılı Nisan ayında üretim faaliyetine başlamıştır.
  
220 Litre iç içe geçmeli konik fıcı.
Nakliyede tasarruf imkanı sağlayan fıçı üretimine başladık
  


   Ali Özadam’ın 1 Nisan 1951 yılında İstanbul Yeşildirek’de 4 el presi ile küçük bir atölyede başlattığı koşu, 1956 yılında Özler Plastik adını alarak, 1961 yılına kadar İstanbul-Tahtakale’de devam etmiştir. 1961-1968 yılları arasında Yenikapı’da büyümenin temelleri atılmış ve 1968 yılında da İstanbul-Beşyol’daki yerinde büyüme süreci hızlandırılmıştır. Bu süreç içinde, 1976 yılında Kollektif Şirket’ten Özler Plastik San.ve Tic.A.Ş.’ne dönüştürülmesine karar verilmiştir. Bugün ise Özler ailesi, ülkemizin konusunda en modern plastik fabrikası kimliği ile yatırım yapmaya ve gelişmeye devam etmektedir. Özler Plastik bünyesinde, Avcılar&rsqu ...
Hava Durumu
Döviz
Dolar : 2.0919 / 2.0956
Euro : 2.8135 / 2.8185
Dünya Saatleri
İstanbul  07:35 Paris  06:35
London  05:35 New York  00:35
Shangai  13:35 Thailand  11:35
Moscow  08:35 Toronto  00:35
Pagder Taysad ASD SEPA Pagev
Kurumsal | Fabrikalarımız | Ürünler | Yeteneklerimiz | Kalite | Haberler | İnsan Kaynakları | İletişim | İhaleler
© 2010 Özler Plastik A.Ş. Tüm hakları saklıdır. Site içerisindeki yazı ve resimleri kopyalamak yasaktır !